JEG BYGGER FORMIDLINGSBROER

...som gør forskning og kompliceret viden let at forstå. Altid i øjenhøjde, så målgruppen hverken føler sig talt ned til eller talt hen over hovedet.

JEG KAN HJÆLPE JER MED...


Journalistik


Jeg er uddannet journalist og har solid erfaring med at skrive artikler og større temaer til magasin og web. Bl.a. har jeg skrevet om:Redaktøropgaver


Jeg er strukturet, har gode idéer, er bevidst om det gode 'mix' og overbevist om, at samarbejde er den bedste vej mod målet.


Lige nu er jeg redaktør på magasinet SÅDAN (tidligere EXIT), som bliver udgivet af Randers Kommune og husstandsomdeles til borgerne i kommunen. Her skriver vi om emner, der er tæt koblet til FN's verdensmål. Inspiration er et nøgleord.


Digitale tekster


Den stærke digitale tekst har to læsere: Mennesket bag skærmen og søgemaskinen.


Jeg kan servicere begge og skriver tekster til hjemmesider, nyhedsbreve, sociale medier og julekalendere.


Fx hjælper jeg pt Bolius med at redigere og opdatere artikler. Et arbejde som foregår i tæt samarbejde med deres fageksperter.

Lyd og podcast


Lyd kan noget særligt. Pauserne, tonefaldet og følelsen af at være helt tæt på dem, der taler... også selvom man måske er ved at lægge tøj sammen eller går en tur. 


Jeg arbejder pt på en podcast til børn om historie og har bl.a. et diplomkursus i podcast fra DMJX / Nordic Podcast Academy i bagagen.


Professionelt er lyd et medie, som jeg først for alvor har kastet mig over for nylig. Jeg har derfor endnu ikke så meget på lager, jeg kan vise frem. Indtil videre kan du dog lytte til første del af reportagen 'På vej', som jeg producerede for det gamle radio 24syv.

Videns- og forskningsformidling


Vigtig viden fortjener at komme ud af de videnskabelige artikler og kilometerlange rapporter, så den kan gøre en forskel i verden.


Jeg kan gøre svær viden let at forstå for forskellige målgrupper. Jeg kender til eksemplets magt, lixtallets værdi og gør en dyd ud af at være så konkret som muligt. Vel at mærke uden at gå på kompromis med korrektheden og de videnskabelige præmisser.Kommunikation og presse


Jeg vil også elske at hjælpe jer med at få vigtige historier i medierne og give jeres virksomheds kommunikation et blik udefra, så I kan stå stærkere, når I skal bryde igennem larmen og nå jeres målgruppe.


Jeg har tidligere arbejdet med presse i en iværksætterorganisation, og udover min journalistuddannelse har jeg et diplomkursus i PR- og kommunikationsstrategi i baggagen.


Jeg sminker dog ikke noget pænere, end det er - og kan desværre ikke forvandle sort til grønt. Mine fingre kortslutter, når de skal lave den slags magi.

unsplash